NaslovnicaVijestiAlexandre Lacazette propušta prijateljsku utakmicu: Napao ga roj osa

Alexandre Lacazette propušta prijateljsku utakmicu: Napao ga roj osa

Nogometaši Lyona nalaze se na pripremama u Nizozemskoj, a u nedjelju ih očekuje prijateljski susret s Feyenoordom, protiv kojeg će morati igrati bez Lacazettea, a možda i bez Mousse Dembelea.

Napadač Lyona Alexandre Lacazette mogao bi propustiti nadolazeću prijateljsku utakmicu kluba protiv Feyenoorda nakon što su ga napale ose tijekom treninga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši napadač Arsenala, koji se prošlog mjeseca vratio u bivši klub Lyon, trenutno je u Nizozemskoj dok se ekipa priprema za nadolazeću sezonu.

No, nesretni Lacazette bio je prisiljen odsustvovati s nedavnog treninga u Rotterdamu nakon što ga je napao roj osa.

Spomenuti tandem doživio je vrlo neugodan “incident” zbog kojeg je sada upitan za nedjeljnu utakmicu. Naime, dok se ekipa kretala kroz šumu, napao ih je roj vrlo agresivnih osa, a u tom su napadu najgore prošli Lacazette i Dembele.

Obojica su završila u ambulanti, no dojučerašnji kapetan Arsenala, za razliku od Dembelea, nije se pojavio na sljedećem treningu.

Lacazette se oporavlja od uboda osa i sigurno neće biti na raspolaganju momčadi za nedjeljnu utakmicu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!