NaslovnicaVijestiAlexandre Lacazette uradio nešto što nije uspio niti jedan igrač Arsenala već...

Alexandre Lacazette uradio nešto što nije uspio niti jedan igrač Arsenala već sedam godina!

Napadač Arsenala Alexandre Lacazette je čovjek u formi upravo u ovom trenutku, sa ovom nevjerojatnom statistikom koja sumira koliko je bio smrtonosan pred golom, osobito na stadionu Emirates.

Alexandre Lacazette uradio

Unatoč tome što je sinoć nije bio u stratnih 11 u ekipu Unai Emeryja, Lacazette je ušao sa klupe i postigao lijep gol iz sobodnog udarca, gdje je Arsenal ostvario pobjedu od 5-1 nad Bournemouthom.

Na taj način, Opta sada tvrdi da je Lacazette postigao pogodak u pet ili više uzastopnih utakmica Premier lige za Topnike, što znači da je on prvi igrač koji je vodio ovaj podvig još od Robin van Persieja u drugoj polovici sezone 2011/12.

Navijači Arsenala bit će oduševljeni Francuzom, koji je ove sezone uistinu poboljšao sezonu Emeryja, nakon što je u početku bila spora od njegovog pridruživanja iz Lyona prošle sezone.

Uvijek je postizao golove u svom vremenu u Ligue 1, Lacazette sada pokazuje što sve umije u Premier ligi, što je bolje u smislu golova na domaćem terenu od bilo kojeg igrača Arsenala već neko vrijeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!