NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez dobija veliki bonus pri povratku u Manchester United, a evo...

Alexis Sanchez dobija veliki bonus pri povratku u Manchester United, a evo i zašto!

Vidjeli smo obilje transfera koji jednostavno nisu ispunili očekivanja tijekom posljednjih par godina, ali slučaj Alexisa Sancheza je posebno loš.

Alexis Sanchez dobija

Iz Arsenala je stigao na Old Trafford, gdje su se navijači nadali da će im pomoći da dođu do naslova na isti način kao tšo je to uradio Robin van Persie, ali realnost je bila da je on bio van forme, bez tempa i još gore, bez samopouzdanja, dok je otišao na posudbu u Inter nakon toga.

Izgleda da bi se ovog ljeta trebao vratiti na Old Trafford, a to postaje samo gore za United.

Kako je izvijestio The Sun, on već ima više od 500.000 funti tjedno kao plaću, ali također će zaraditi veliki bonus za vjernost u iznosu većem od milijun funti prije početka sljedeće sezone.

Teško je vidjeti kako će on doprinijeti momčadi iduće sezone, ali još teže je naći nekoga tko će preuzeti njegovu plaću, tako da bi on mogao još neko vrijeme ostati u Unitedu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!