NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez izabrao klub u kojem želi nastaviti karijeru

Alexis Sanchez izabrao klub u kojem želi nastaviti karijeru

Napadač Arsenala Alexis Sanchez izabrao klub u kojem želi nastaviti svoju nogometnu karijeru. Naime, prva opcija je bio Manchester City, ali je odustao od toga.

Sanchez izabrao klub

Čileanac bi sada volio kada bi otišao u Real Madrid. Kraljevski klub u januaru planira dovesti par jakih pojačanja, jer su sezonu užasno počeli.

Prošlog ljeta Alexis Sanchez je umalo otišao u Manchester City, međutim u posljednji čas nije došlo do realizacije transfera, te Čileanac sada želi u redove kraljevskog kluba.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako prenose mediji on želi igrati u La ligi, koju odlično poznaje, jer je ranije nastupao za ekipu Barcelone, Sanchez je u dresu Barce odigrao 88 utakmica, te postigao 39 golova,

Spreman je i na manju platu samo kako bi osigurao odlazak na Santigao Bernabeu, prenose mediji iz Engleske.

Alexisu ugovor ističe na ljeto, a novi ugovor vjerovatno neće htjeti potpisati. Arsenal će pristati da proda Sancheza za ‘samo’ 30 miliona funti.

Za Sncheza se najviše interesuje PSG-a, koji čak nudi novac i Draxlera zajedno u paketu. Baš zbog ove situacije treneru Arsenala Wengeru najviše i odgovara ova opcija, zbog toga što bi dobio fantastičnog Nijemca.

“Mi imamo svoju psihologiju u Arsenalu, ako ne želiš biti u klubu onda doviđenja. Stisnemo jedan drugom ruku na kraju, jer to ljudi čine”, rekao je Tony Adamas, te nastavio:

[su_basketball_live_streaming]

“Oduvijek sam volio takav sistem rada, to je jednostavno. Ako igrač više ne želi biti u klubu, pokušajte dobiti što više novca za njega i pustiti te ga da ide, te dovedite nekog ko želi biti u klubu. Neko ko će dati sve od sebe za klub i navijače.”

Što se tiće Arsenala veoma je zanimljiva situacija između Wengera i Lacazetta.

“Laccazzett je do sada zabio šest golova, dva puta više od bilo koga u momčadi Arsenala. On treba skupiti hrabrosti i pitati Wengera u čemu je problem”, reko je legendarni napadač Alan Shearer, te nastavio:

“Ispred Laccazzetta opet igra Alexis Sanchez, igrač koji odbio produžiti svoju vjernost klubu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!