NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez napokon pronašao klub koji ga želi: Od sljedeće sezone ostaje...

Alexis Sanchez napokon pronašao klub koji ga želi: Od sljedeće sezone ostaje u Italiji, ali ne u Interu!

Agenti imaju tendenciju da u nogometu dobiju loše ime, ali oni koji i dalje dobivaju transfere za neke osrednje igrače vjerojatno zaslužuju neke pohvale.

Alexis Sanchez napokon

Prošlo je dosta vremena otkako je Alexis Sanchez izgledao kao efikasan igrač, loša forma, nedostatak kondicije i ozljede stvarno su utjecale na njega posljednjih nekoliko godina.

Bilo bi nevjerojatno da još uvijek ima mjesto u Man Unitedu, dok on zaista nije dovoljno učinio da ga Inter Milan trajno potpiše.

Čini se da je još uvijek zanimljiv nekim velikim momčadima, a kako izvještaj Goal.com pokazuje kako Roma radi na sporazumu kojim će ga potpisati sljedeće sezone.

U ovoj je sezoni uspio postići samo jedan gol u petnaest utakmica Serie A, tako da bi Roma samo željela da ga potpiše na posudbu zbog loše forme i fizičkih problema.

Ukazano je da Roma ima dobre odnose s Man Unitedom – vjerojatno zbog sporazuma za Chrisa Smallinga – a to bi im moglo pomoći da potpišu Čileanca naredne sezone.

U najboljem slučaju nikad nije prestao trčati, mogao je projuriti pored svih i bio je smrtonosan ispred gola, pa bi bilo sjajno ako uspije ponovno pronaći neku od tih forma.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!