NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez objasnio razlog zbog kojeg nije volio Josea Mourinha!

Alexis Sanchez objasnio razlog zbog kojeg nije volio Josea Mourinha!

Alexis Sanchez je tvrdio da ga je stil treniranja Jose Mourinha u Manchester Unitedu natjerao da izgubi samopouzdanje, ali da je on i dalje jedan od najboljih trenera na svijetu.

Alexis Sanchez objasnio

Vrijeme koje je Čileanac proveo u Unitedu nije prošlo dobro, nakon što ga je Mourinho doveo u momčad 2018. godine, gdje je pobijedio Guardiolu za njegov potpis. Sanchez je postigao samo tri gola u 32 utakmice u Premier ligi.

“Mourinho je jedan od najboljih trenera na svijetu po načinu na koji trenira, kako proučava video zapise, način na koji gleda stvari”, izjavio je bivši napadač Barcelone za BBC prošle godine.

“Ali tada je u grupi postojao osjećaj da ste u jednom trenutku u prvoj postavi, dok u drugom trenutku niste. Ponekad nisam igrao, ponekad jesam, a zatim opet nisam i kao igrač gubite samopouzdanje, svaki igrač je izgubio samopouzdanje, da li razumijete?”

“I tada se stvorila atmosfera koja nije bila zdrava. Ponekad igram dobro i postignem gol, a zatim me on izvadi iz igre. Ja bih rekao: “Volim nogomet, volim nogomet.”

“Igram nogomet od svoje pete godine i ako mi se oduzme lopta, to je kao da gubim radost. Takav sam.”

Stvari se nisu poboljšale za Sancheza ni pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera prošle sezone, gdje mu je menadžer Uniteda dao do znanja da mu neće biti potreban.

31-godišnjak je slijedio Romelua Lukakua kako bi se preselio na San Siro, ali to je bio samo privremeni dogovor, to jest posudba, te će se ovog ljeta vratiti na Old Trafford.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!