NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez otkrio u kojem klubu želi završiti karijeru - a to...

Alexis Sanchez otkrio u kojem klubu želi završiti karijeru – a to nije Manchester United!

Sanchez je dobio mnogo kritika otkako je stigao iz Arsenala na Old Trafford u siječnju. Alexis Sanchez je priznao da već gleda na život poslije Manchester Uniteda i sanja o završetku karijere u Čileu.

Alexis Sanchez otkrio

Novo pojačanje Manchester Uniteda, Alexi Sanchez je priznao da bi volio završiti karijeru u Universidad de Chileu, sa podrškom ekipe i njegove obitelji, te klubom u kojem je započeo i završio svoju karijeru.

Čileanac, kojeg je Rio Ferdinand opisao kao ‘sjednu samoga sebe’, također je tvrdio da bolje reagira na pritisak medija.

Bivša zvijezda Arsenala Sanchez, koji je kritiziran nakon Unitedovog poraza u Ligi prvaka od Seville u utorak, izjavio je: “Pritisak ne igra protiv mene, to mi pomaže.”

[su_no1forfootball]

“Što sam pod većim pritiskom, to se bolje osjećam. Osjećam se kao važan igrač na svjetskoj razini.”

“Budući da sam najbolje plaćen u Premier ligi, ispunjava me ponosom što sam Čileanac.”

29-godišnjak, koji je u siječnju potpisao ugovor vrijedan 23 milijuna funti godišnje sa Manchester Unitedom, gdje je utrostručio svoju plaću koju je imao u Arsenalu. Sada zarađuje oko 400.000 funti tjedno, a također je nagovijestio da njegov trenutni klub neće biti njegov posljednji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

On je novinaru tijekom intervjua rekao da bi volio završiti karijeru u Universidad de Chileu, u svojoj domovini i da je to san Jose Delaiguea, čovjeka kojeg opisuje kao tatu, dok je njegov pravi otac Guillermo Sotoa.

Sanchez je bio devastiran Joseovom smrću od raka jetre u svibnju 2011. godine u dobi od 74. godine.

Unitedov napadač je igrao za rivale Universidad de Chilea, Colo Colo prije nego što se preselio u Barcelonu.

No, on je potvrdio prošlog mjeseca da je kao i njegov tata posvojitelj navijao za ‘La U’ kao Universidad de Chile, koji je osvojio nacionalnu ligu 18 puta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!