NaslovnicaVijestiALEXIS SANCHEZ 'POLUDIO': Evo što je uradio u svlačionici nakon poraza od...

ALEXIS SANCHEZ ‘POLUDIO’: Evo što je uradio u svlačionici nakon poraza od Manchester Cityja!

Zvijezda Manchester Uniteda Alexis Sanchez navodno je bio bijesan nakon poraza u velikom gradskom derbiju protiv Manchester Cityja, toliko da je napao suigrače u svlačionici. Čileanac je, na iznenađenje svih navijača, taj susret započeo sa klupe za rezervne igrače, a rezultat je na kraju glasio 3-1 za ‘Građane’.

Sanchez bijesan nakon poraza protiv Cityja

Ranije ovog tjedna pojavile su se špekulacije kako on zahtijeva odlazak sa Old Trafforda, te je navodno već poručio svom agentu da započne pregovore sa Real Madridom i Paris Saint-Germainom, jedina dva kluba u kojima bi želio nastaviti svoju karijeru, kao i jedina dva kluba koja bi mu u ovom trenutku mogla ponuditi sličnu platu koju ima trenutno u Unitedu.

Engleske novine The Sun su izvijestile kako on nije krio nezadovoljstvo nakon poraza na Etihadu. Naime, on je prije svega bio bijesan zbog Mourinhove odluke da ga ostavi na klupi za rezervne igrače, a nakon utakmice je navodno bacao kopačke po svlačionici. Pored toga, u izvješću piše kako je također napao i određene suigrače, te ih otvoreno kritizirao za nezalaganje u defanzivi.

29-godišnjak je trenutno na okupljanju reprezentacije Čilea, a mediji u njegovoj rodnoj zemlji su  objavili informacije kako je na treninzima izgledao povučeno i izolovano, te da nije nimalo sretan situacijom u kojoj se nalazi. On je na Old Trafford stigao početkom godine kao veliko pojačanje u direktnoj zamjeni za Henrikha Mkhitaryana, koji je otišao u Arsenal. Međutim, za sada nije nimalo opravdao očekivanja, te je na ukupno 29 nastupa u svim takmičenjima u dresu ‘Crvenih vragova’ postigao tek četiri gola i podijelio sedam asistencija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!