NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez zaljubljen je u Arsenal, možda će se tetovirati

Alexis Sanchez zaljubljen je u Arsenal, možda će se tetovirati

The Mirror nam danas donosi ekskluzivan intervju sa Alexisom Sanchezom.

OIR_resizer

Čileanac će se danas vratiti na teren u super-susretu protiv Chelseaja na Emiratesu.

Screenshot_2

Betfair svim novim korisnicima povodom današnjeg susreta između Arsenala i Chelseaja nudi ekskluzivnu ponudu – koeficijent na pobjedu Arsenala je čak 6,00, a na Chelsea nevjerojatnih 13,00!

Sanchez je posljednju utakmicu u dresu Arsenala odigrao protiv Norwicha (1-1), kada je prisilno morao napustiti teren zbog ozljede.

U međuvremenu, bivši igrač Barcelone našao se na meti današnjeg suparnika Topnika, a gotovo sigurno će otići na Stamford Bridge ako Jorge Sampaoli postane novi trener Chelseaja na kraju sezone.

Tu priču u intervjuu sam igrač jest opovrgnuo. Alexis želi ostati u Arsenalu, a čak se želi i tetovirati kako bih pokazao koliko voli klub.

27-godišnjak, koji je sa svojom reprezentacijom osvojio Copa Americu, pričao je o današnjim suparnicima.

“Sretan sam u Arsenalu i ne mislim napuštati klub. Navijači, klub i igrači su jedna zajednica – to je fantastično. Zajedno trpimo poraze i uživamo u pobjedama.”

“Poredak na ljestvici jasno vam govori kako smo jedni od kandidata za naslov prvaka. Mislim da smo ovoga puta na pravom putu.”

“Iznenađen sam sa rezultatima Chelseaja ove sezone i sa time što je Mourinho dobio otkaz. Oni su jedni od najboljih klubova u ligi, no ove godine nisi u borbi za titulom.”

“U ovom trenutku ne znam što ću učiniti ako osvojimo ligu, možda ću se tetovirati.”

[su_bet365_f1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!