NaslovnicaVijestiALISSON EKSKLUZIVNO OTKRIVA: "On me nagovorio da dođem u Liverpool"

ALISSON EKSKLUZIVNO OTKRIVA: “On me nagovorio da dođem u Liverpool”

Alisson ekskluzivno otkriva o tome tko ga je nagovorio da pređe u Liverpool i što mu je rekao o timu sa Anfielda prije nego što je otišao tamo.  Liverpoolov vratar Alisson je otkrio kako je razgovor sa bivšim igračem Redsa, Philippeom Coutinhom pomogao da završi svoj transfer na Anfield tijekom ljeta.

Alisson ekskluzivno otkriva

Brazilac je bio uzbudljivo pojačanje iz Rome za Liverpool, koji je došao kao nadogradnja iz snova za Simon Mignoleta i Loris Kariusa, što je klubu bilo jako potrebno.

A sada se ispostavilo daje igrač koji je nedavno napustio Liverpool, Coutinho imao priliku pomoći u ovom transferu dok je razgovarao sa svojim kolegom.

[su_bet365_koeficijenti]

“Coutinho je govorio o Jurgen Kloppu i o igračima”, rekao je Alisson za Guardian.

“Rekao je da u ekipi nema taštine, nego da je to ekipa koja je vrlo ambiciozna sa snažnom željom za pobjedom.”

“Coutinho je također rekao da je jako sretan ovdje sa svojom obitelji, što je stvarno važno. Naše žene su također međusobno razgovarale i rekle da su se ovdje jako dobro provodile, a mi smo jako sretni.”

[su_bet365_100bonus]

Iako mnogi navijači Liverpool razumljivo i dalje drže mržnju prema Coutinhu zbog napuštanja Anfielda sredinom prošle sezone, jasno je da i dalje ima slabu točku na svoje bivše poslodavce.

Navijači Liverpoola će biti oduševljeni što se Alisson mogao okrenuti prema njemu za takvu sjajnu preporuku kada su bez sumnje i drugi vodeći klubovi diljem Europe bili za njegovo dovođenje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!