NaslovnicaVijestiAllegri imenovao nasljednike Ronalda i Messija

Allegri imenovao nasljednike Ronalda i Messija

Juventusov trener vjeruje kako Lionel Messi i Cristiano Ronaldo već imaju svoje nasljednike, igrače koji će ih naslijediti kada prestane njihova dominacija – a Ronaldovi i Messijevi nasljednici su Paulo Dybala i Neymar Junior tvrdi talijanski strateg.

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi drže duopol u osvajanju ‘Zlatne lopte’ – nagrade za najboljeg igrača svijeta, već 10 godina. Prije nešto manje od mjesec dana 32-ogodišnji Cristiano Ronaldo podigao je svoju petu ‘Zlatnu loptu’ i tako se izjednačio s 30-ogodišnjim Lionelom Messijem.

[su_live_koeficijenti]

Ne samo da drže duopol na ‘Zlatnu loptu’ nego su često osvajači ‘Zlatne kopačke’, a većinom su i najbolji strijelci u kalendarskoj godini, no u 2017. godini to nije bilo slučaj. Harry Kane bio je najbolji strijelac 2017. godine i tako prekinuo dominaciju Ronalda i Messija koji su bili najbolji strijelci od 2010. do 2016. godine.

Dybala i Neymar su nasljednici

Kako tvrdi Allegri nasljednici su Neymar i Dybala. Igrači koji će zaustaviti najveće rivalstvo u povijesti. Prije par mjeseci upitali su Cristiana Ronalda tko će nasljediti njega i Messija na što je on odgovorio vrlo slično kao i Max Allegri, ali je još dodao Rashforda, Asensija, Mbappea, Griezmanna i Hazarda.

Za Neymara mnogi tvrde da je legitimni nasljednik spomenutog dvojca. On je dva puta u zadnje 3 godine bio trećeplasirani na tom poretku, a jednom je bio Griezmann. Neymar koji će sljedećeg mjeseca ući u 27. godinu života, a već je postao uvjerljivo najskuplji igrač u povijesti nogometa kada je ovo ljeto prošao u redove PSG-a u transferu vrijednom 222 milijuna eura, a u redovima PSG-a on je učitelj mladom Mbappeu za kojeg kažu da je nasljednik Neymara. 19-ogodišnji ‘Golden Boy’ ovo ljeto doveden je u PSG za 185 milijuna eura i po mnogima upravo je on buduća ‘Zlatna lopta’.

[su_cashout]

Prema Allegriju drugi nasljednik Ronalda i Messija njegov je igrač iz Juventusa – Paulo Dybala. 24-ogodišnji Paolo Dybala ove sezone igra jednu od najbolji sezona u svojoj karijeri, no zbog sukoba s Allegrijem posljednjih nekoliko utakmica gledao je s klupe.

Bez obzira na taj sukob Allegri nema dilemu – “Kada Ronaldo i Messi ostare, Dybala i Neymar će biti najbolji na svijetu.” Mladi Argentinac stigao je u Juventus 2015. godine za 40 milijuna eura, a danas se za njega zanimaju klubovi poput PSG-a i Manchester Uniteda koji nude i preko 100 milijuna za Juventusovog dragulja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!