NaslovnicaVijestiAllegri: Moramo naučiti lekciju, nismo zaslužili penal

Allegri: Moramo naučiti lekciju, nismo zaslužili penal

Juventus je pretrpio ubjedljiv poraz na današnjem gostovanju Genoi, a trener Stare dame, Allegri, rekao je kako njegova ekipa nije zaslužila penal u spornoj situaciji kada je napravljen prekršaj nad Mandžukićem.

penal

“Ovo je korak unatrag, vjerojatno je došlo do pada koncentracije nakon Lige prvaka. No, nema izgovora za prvo poluvrijeme”, kaže Allegri

Genoa je napravila 25 prekršaja, a mi osam. Kada vidite tu statistiku, nemoguće je dobiti nogometnu utakmicu, započeo je trener Juventusa Massimiliano Allegri izlaganje nakon poraza 3:1.

“Znali smo da nam čeka teško gostovanje, da ćemo morati odgovoriti na njihov agresivan stil, ali bili smo očajni u prvom poluvremenu. U drugom smo bili bolji, ali bilo je prekasno tada.”

“Ovo je korak unatrag, vjerojatno je došlo do pada koncentracije nakon Lige prvaka. No, nema izgovora za prvo poluvrijeme.”

“Danas nismo bili pravi. Srećom imamo još četiri boda prednosti, ali moramo naučiti lekciju iz ovog.”

Ocijenio je Allegri za kraj situaciju u kojoj su njegovi igrači tražili kazneni udarac nakon što je Lucas Ocampos srušio Marija Mandžukića.

“Rekao sam sucu da je donio dobru odluku što nam nije dao penal, utakmica bi bila ponovno otvorena, a mi to nismo zaslužili.”

Sin Diega Simeona, Giovanni Simeone heroj je Genoe, pošto je srušio aktuelnog prvaka i lidera sa dva pogotka.

“Otac mi je rekao da je i on zabio pogodak protiv Juventusa, to nam je u krvi i ja sam morao napraviti isto,” rekao je Giovanni Simeone nakon utakmice Mediaset Premiumu.

“Ovo je najbolji dan moje karijere. Uvijek pokušavam odigrati što bolje prema golu, ali još uvijek moram naučiti više o kontroli igre i taktici,” priznao je Giovanni.

Loša je vijest za Juve i ozljede Bonuccija i Danija Alvesa. Bonucci će sigurno propustiti utakmicu protiv Atalante zbog problema s mišićem, dok je Alves prevezen u bolnicu gdje je utvrđeno da je pukla fibula.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!