NaslovnicaVijestiAllegri otklonio sve dileme oko Ronaldovog nastupa protiv Ajaxa!

Allegri otklonio sve dileme oko Ronaldovog nastupa protiv Ajaxa!

Trener Juventusa Massimiliano Allegri otklonio je sve dileme oko Ronaldovog nastupa protiv Ajaxa u Amsterdamu, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

“Stara dama” gostuje u Amsterdamu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Ronaldo je bio neizvijestan za tu utakmicu zbog povrede zadnje lože zadobijene u susretu Portugala i Srbije, ali po Allegrijevim riječima Juve će moći da računa na najboljeg igrača.

“Cristiano je trenirao sa timom, spreman dočekuje utakmicu sa Ajaxom”, potvrdio je trener italijanskog prvaka.

Strateg Bianconera biranim riječima govorio je “Kopljanicima”: “Veoma snažan tim! Eliminisali su Real Madrid, a prethodno u grupi igrali sjajno protiv Bayerna u dvije utakmice. Važan susret je pred nama, očekujem otvorenu igru. Moramo da budemo fokusirani sve vrijeme. Pripremili smo se dobro, znamo koje su im vrline, a koje mane”.

Juventus je do četvrtfinala stigao poslije eliminacije madridskog Atletica. Poslije poraza u Madridu (2:0), Juve je kod kuće slavio sa 3:0.

“Ajax je totalno drugačiji rival od Atletica, način na koji igraju dva tima ne može se porediti. Ipak, znamo šta nam je činiti. Potrudićemo se da postignemo gol na strani i tako olakšamo sebi situaciju”, zaključio je Allegri.

Duel na Johan Cruyff areni igra se u srijedu od 21.00h. U istom terminu Manchester Unitedu dočekuje Barcelonu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!