NaslovnicaVijestiAllegri posljednjom izjavom zabrinuo navijače Juventusa

Allegri posljednjom izjavom zabrinuo navijače Juventusa

Massimiliano Allegri dao je zanimljivu izjavu nakon što je Juventusu oduzeto 15 bodova zbog financijskih malverzacija.

Stara dama bi mogla dobiti nove kazne, a toga je očito svjestan i trener ove momčadi koji je novom izjavom zabrinuo sve navijače torinskog kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Činjenica je da imamo samo 23 boda. Moramo doći do 40 što je prije moguće ako želimo izbjeći ispadanje. Zvuči mi smiješno, ali je istinito. Prvi cilj je stići one koji su iznad nas”, rekao je Allegri u najavi utakmice protiv Salernitane.

Očito je sada jedini cilj Stare dame opstanak u elitnom društvu talijanskog nogometa.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!