NaslovnicaVijestiAllegriju prijeti otkaz, ime potencijalnog trenera Juventusa moglo bi vas iznenaditi

Allegriju prijeti otkaz, ime potencijalnog trenera Juventusa moglo bi vas iznenaditi

Juventus je u jučerašnjoj utakmici izgubio 1:0 od Monze u sedmom kolu Serie A. Monzi je to prva pobjeda u Serie A, a Juventus nastavlja niz od pet utakmica bez pobjede. Juventus djeluje očajno i trenutno je osmi, a nakon dva kola imaju dva poraza u Ligi prvaka.

Trener Massimiliano Allegri na udaru je žestokih napada navijača koji pozivaju na njegov odlazak iz kluba. Allegri ima još tri godine ugovora s Juventusom koji mu jamči devet milijuna eura po sezoni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zbog toga uprava Juventusa nastavlja suradnju s njim i odgađa njegovu smjenu. Allegri bi na klupi torinskog kluba trebao ostati do kraja studenog, nakon čega bi se analiziralo što dalje učiniti.

U slučaju da smijene Allegrija, Juventus će mu morati platiti milijunsku odštetu. Tada bi se smanjio klupski proračun za novog trenera, što znači da bi klub posegnuo za iznenađujućim internim rješenjem, a to je Paolo Montero (51), proslavljeni urugvajski stoper.

Paolo Montero

Za Juventus je igrao od 1996. do 2005. godine, a sada je trener juniora Juventusa. U upravi kluba vjeruju da bi Montero odmah psihički podigao igrače i od njih stvorio homogenu skupinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!