NaslovnicaVijestiALTERNATIVA ZA POGBU ĆE KOŠTATI 150 MILIJUNA EURA: Real Madrid aktivira otpusnu...

ALTERNATIVA ZA POGBU ĆE KOŠTATI 150 MILIJUNA EURA: Real Madrid aktivira otpusnu klauzulu španjolskog reprezentativca!

Real Madrid navodno planira napraviti transfer za Atletico Madridovog veznjaka Saul Nigueza kao alternativu za Paul Pogbu.

ALTERNATIVA ZA POGBU

Prema Don Balonu, Los Blancosi će pokušati potpisati španjolskog internacionalca koji bi ih mogao koštati 150 milijuna eura, jer je to cijena Saulove otpusne klauzule, kako je AS objavio u srpnju kada je bio povezan sa Manchester Unitedom.

Izvještaj Don Balona također tvrdi da je Saul alternativa Paul Pogbi kojeg Real Madrid nije uspio potpisati, jer su Crveni đavoli za njega tražili 188 milijuna eura.

Španjolski internacionalac je među najboljim veznjacima u Europi i sastavni je dio Atletico Madrida. Saul je za ekipu Diego Simeonea ostvario 256 nastupa, postigavši 34 gola i 18 asistencija.

Ove sezone je 25-godišnjak sudjelovao u svakoj pojedinačnoj utakmici za Atletico Madrid.

Saul bi nesumnjivo mogao pojačati sredinu terena u Real Madridu, koji već ima Toni Kroosa, Luku Modrića i Casemira. No, Atletico Madrid će se potruditi da zadrži jednog od najvažnijih igrača na Wanda Metropolitanu.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!