NaslovnicaVijestiAlvaro Arbeloa: Pique je opsjednut Real Madridom

Alvaro Arbeloa: Pique je opsjednut Real Madridom

Gerard Pique je opsjednut Real Madridom, tvrdi Alvaro Arbeloa, nakon što se branič Barcelone izrugivao rivalima na izbacivanju iz Kupa kralja zbog igranja suspendovanog igrača.

arbeloa pique

Los Blancosi su savladali niželigaški Cadiz rezultatom 3-1 prošlog tjedna, ali zbog igranja Denisa Cherysheva, koji je bio suspednovan za tu utakmicu, “kraljevi” su odlukom saveza izbačeni iz tog takmičenja. Gerard Pique je nakon utakmice na društvenim mrežama ismijao klub iz glavnog grada Španjolske.

Igraču Real Madrida se nije svidjela njegova reakcija, a za španjolsku Marcu je izjavio da je Pique opsjednut njegovim klubom.

“Pique izgleda opsjednut Real Madridom. Komično je to što je uradio, jer u posljednjih deset godina Barca se ne može usporediti sa Real Madridom.”

[su_bet_at_home_1]

Pored Arbeloe, cijeli događaj je komentarisao i kapiten Cristiano Ronaldo, koji je postigao četiri gola protiv Malmea u utorak u Ligi prvaka.

“Ne vrijedi pričati o tome, ne želim mu davati besplatni publicitet”, izjavio je trenutno najbolji igrač svijeta.

Ovo nije prvi put da Pique javno ismijava Real Madrid. Isto je učinio ranije ove godine na proslavi tri titule koje je Barcelona osvojila prošle sezone.

[excerptlist num=5 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!