NaslovnicaVijestiAlvaro Morata objasnio zašto je napustio Real Madrid...

Alvaro Morata objasnio zašto je napustio Real Madrid…

Alvaro Morata, dijete Real Madrida, no igrač kojeg je ‘kraljevski klub’ dva puta prodavao, a on i dalje sanja da bude prvi napadač Real Madrida. Prošle sezone u Realu je osvojio Ligu prvaka i prvenstvno, 1900 odigranih minuta i 20 postignutih golova, no gorak okus ustima jer uvijek je bio drugi napadač…

Alvaro bio jedan od najtalentiranijih igrača Realove akademije i probio se do prve momčadi, malo koji igrač iz akademije to uspije u ‘kraljevskog klubu’ posebno na poziciji napadača, no Alvaro je. Ipak, nikada nije dobio pravu priliku – u Realu su uvijek tražili nekog drugog. Ulazio je s klupe i zabijao više od prvog napadača, no i dalje je bio drugi napadač.

[su_bonus]

Alvaro je ispričao svoju priču:
“Mourinho me ubacio u sastav. Bio sam mlad tada, no on mi je dao šansu. Rekao mi je da bude koncentriran na nogomet, moja prilika će doći. Ja sam htio ostati jer volim Real Madrid i htio sam ostati blizu svoje obitelji.”

“Ipak, iz Reala sam otišao u Juventus. Morao sam otići – ispred mene tada su bili Isco, Cristiano, Benzema, Bale i Jese, ja sam bio tek šesta opcija. Bio sam blizu potpisa za Wolsfburg, no onda je stigla ponuda Juventusa. Mnogi su mi govorili da sam lud ako odem tamo, za mene je Getafe ili Villarreal, ali ja sam bio sretan u Juventusu, došli smo čak i u finale Lige prvaka.”

[su_cashout]

“Onda je ponovno došla ponuda Real Madrida, u ugovoru sam imao opciju da me oni mogu otkupiti i to se i dogodilo. Bilo je sjajno, igrao sam kod kuće, pobjeđivali smo, osvojili smo i Ligu prvaka. Nikada nisam ni tražio da budem starter, Real je skroz drugi svijet za sve ostale klubove, tu ne možeš to tražit. Ipak, smetalo me jer nisam igrao ni knock-out fazu Lige prvaka, niti utakmice protiv Barcelone, Atletica, Valencije, Seville. Tada sam odlučio – napustit će Real Madrid. Život ne završava kada napustite Madrid, ja sam i dalje navijač Real Madrida.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!