NaslovnicaVijestiAlvaro Morata priznao što Chelsea neće uspjeti da uradi protiv Barcelone u...

Alvaro Morata priznao što Chelsea neće uspjeti da uradi protiv Barcelone u Ligi prvaka

Alvaro Morata je upozorio svoje suigrače iz Chelseaja na Barceloninu zvijezdu Lionel Messija, koji će biti nezaustavljiv kada se dvije ekipe susretnu u Ligi prvaka.

Alvaro Morata priznao

Dva diva se suočavaju u osmini-finala Lige prvaka sljedećeg tjedna u najnovijem nastavku svog dugogodišnjeg europskog rivalstva.

Messi se osam puta suočio sa Chelseajem, gdje im nije uspio postići niti jedan gol iz 29 udaraca – njegov najgori rekord protiv jednog kluba tijekom njegove karijere.

No, Ernesto Valverdeova ekipa u ovu utakmicu ulazi sa visokim moralom i Morata vjeruje da će biti nevjerojatno ako njegova ekipa uspije proći dalje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Messi ne može biti zaustavljen”, rekao je španjolski napadač.

“Ako možemo dobiti dobar rezultat kod kuće, moramo igrati obrambenu igru i pokušati da im smetamo što više moguće.”

Prva utakmica osmine finala se igra na Stamford Bridgeu 20. veljače, sa drugom utakmicom koja se igra na Nou Campu 14. ožujka.

U ponedjeljak je Eden Hazard ublažio pritisak na menadžera Chelseaja koji je pod velikim pritiskom nakon što je nanizao par loših rezultata i sada se Chelsea vratio u prva četiri u Premier ligi.

[su_bonus]

Conteov posao bio bi u ozbiljnoj opasnosti da je Chelsea izgubio od WBA, ali Hazardova brilijantna igra i gol Vicotr Mosesa su osigurali Plavcima da se vrate na pobjedničke puteve nakon dva poraza u Premier ligi.

Conte je pričao o svojoj sigurnosti posla nakon ponedjeljne utakmice, gdje je rekao: “Navikli smo na špekulacije.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!