NaslovnicaVijestiAlves otkrio kakvu nagradu im je vlasnik Juventusa obećao za osvajanje Lige...

Alves otkrio kakvu nagradu im je vlasnik Juventusa obećao za osvajanje Lige prvaka

Večeras se igra najzanimljivija utakmica sezone, a u pitanju je finale Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida.

Alves otkrio kakvu nagradu im je vlasnik Juventusa obećao

Oba kluba će učiniti sve što mogu kako bi trofej završio u njihovom muzeju, a 34-godišnji Dani Alves je priznao da je vlasnik Juventusa motivisao tim na malo drugačiji način.

Milijarder Andrea Agnelli je navodno obećao pokloniti cijelom timu po novog Ferrarija ukoliko se u Torino vrate sa trofejom Lige prvaka.

Na današnjoj press konferenciji pred utakmicu, Alves je priznao da im je Agnelli rekao da će dobiti “crvene jahače” ukoliko budu uspješni.

Brazilac već u svom vlasništvu ima crnog Ferrarija Californiju, kao i mnoštvo drugih automobila. Međutim, svakako je za očekivati da će ga novi besplatni Ferrari dodatno motivisati, kao i njegove suigrače.

Tim Massimiliana Allegrija je na korak od osvajanja trostruke krune, a ukoliko im to pođe za rukom, Juventus će postati tek drugi tim u Italiji kojem je to uspjelo, poslije Intera 2010. godine.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!