NaslovnicaVijestiAlvesov život se raspada: Dok je u zatvoru, njegova supruga izbačena iz...

Alvesov život se raspada: Dok je u zatvoru, njegova supruga izbačena iz kuće, a najgore tek dolazi

Dani Alves, poznati brazilski nogometaš, trenutno se suočava s najtežim razdobljem u svom životu jer se već tri mjeseca nalazi u zatvoru zbog optužbi za silovanje. Njegova supruga Joana Sanz trenutno prikuplja dokumentaciju i želi se razvesti od njega što prije.

Photo: GettyImages

Španjolski mediji javljaju kako je Sanz izbačena iz kuće u kojoj je godinama dijelila život s poznatim nogometašem Alvesom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dinora Santana, bivša supruga i majka djece Danija Alvesa, obavijestila je Sanz da mora napustiti dom koji je dijelila sa slavnim nogometašem. Sanz navodno nije željela potpisati izjavu o povjerljivosti i nepristranosti, zbog čega nije mogla ostati u kući koju je smatrala domom. Brzo je spakirala stvari i izašla iz kuće.

Španjolska TV emisija “Y Ahora Sonsoles” objavila je sadržaj emotivnog pisma koje je Alves napisao svojoj supruzi.

“Draga moja Joana, proveli smo osam godina s puno ljubavi, poštovanja i zajedničke brige. Posljednje godine su bile posebno lijepe s tobom pored mene. Ti i moja djeca, Dani Filho i Victoria, najbolja ste stvar koja mi se dogodila u mom životu. Zajedno rastemo otkad smo se upoznali, od prve minute kada smo počeli živjeti zajedno”, napisao je Alves u pismu.

Sanz je u međuvremenu uklonila sve zajedničke fotografije s Instagrama, dok je Alvesov profil prepun fotografija sa suprugom.

U pismu se još jednom dotaknuo zločina koji mu se stavlja na teret, a koji s prijezirom odbacuje.

“Optužuju me za laži. U svom životu vodim se vrijednostima ljubavi, poštovanja i predanosti. Nastavljam se boriti, kao i uvijek, uz podršku onih koji žele dokazati moju nevinost cijelom svijetu. Borit ću se uz nezaustavljivu ljubav moje djece, mojih roditelja i onih koji su uz mene. Uskoro ću svijetu dokazati svoju nevinost”, poručuje Alves u pismu.

Uskoro ga očekuje izricanje presude, a ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, teško da će Alves uspjeti dokazati svoju nevinost u ovom slučaju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!