NaslovnicaVijestiSUPER RAČUNAR PROGNOZIRAO REZULTATE LIGE PRVAKA: Samo jedna ekipa iz Engleske završila...

SUPER RAČUNAR PROGNOZIRAO REZULTATE LIGE PRVAKA: Samo jedna ekipa iz Engleske završila na prvom mjestu!

Liga prvaka se približava, a navijači klubova koji su izborili plasman u grupnu fazu sa velikim nestrpljenjem čekaju prve utakmice.

LIGA PRVAKA

Četiri momčadi iz Premier lige uzeli su svoje učešće u natjecanju ove sezone pa će tako Manchester City, Manchester United, Liverpoolo i Tottenham predstavljati Engleze u ovom takmičenju.

Na žrijebu Lige prvaka svi engleski klubovi osim Liverpoola su prošli poprilično dobro dok je Liverpool doživio najveći hendikep. Naravno to nije najgori scenarij za ekipu Jurgena Kloppa, ali grupa sa Paris Saint-Germainom, Napolijem i Crvenom Zvezdom neće biti lagan zadatak.

>> DA DOBRO STE ČULI! Milinković-Savić od ovog kluba odbio pet puta veću platu nego što ima u Laziu!

Međutim, svaki iskusni nogometni navijač znati da je nemoguće prognoziratiu Ligu prvaka a ovog nimalo laganog zadatka prihvatilo se super računalo koje je prognozira sve utakmice u svim grupama. Vodeći se igračkim kadrom, rezultatima iz prošle sezone, rezultatima i formom iz ove sezone te određenim statističkim podacima, program je napravio vrlo zanimljivu prognozu takmičenja.

Pogledajte sve rezultate ovog računala u nastavku teksta:

Grupa A 

1. Borussia Dortmund
2. Atletico Madrid
3. AS Monaco
4. Club Brugge

[su_bet365_100bonus]

Groupa B

1. Barcelona
2. Tottenham
3. Inter Milan
4. PSV Eindhoven

Grupa C

1. Paris Saint-Germain
2. Liverpool
3. Napoli
4. Red Star Belgrade

Grupa D

1. Porto
2. Galatasaray
3. Schalke
4. Lokomotiv Moscow

Grupa E

1. Bayern Munich
2. Benfica
3. Ajax
4. AEK Athens

Grupa F

1. Manchester City
2. Lyon
3. Shakhtar Donetsk
4. Hoffenheim

Grupa G

1. Real Madrid
2. AS Roma
3. CSKA Moscow
4. Viktoria Plzen

Grupa H

1. Juventus
2. Manchester United
3. Valencia
4. Young Boys


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!