DA DOBRO STE ČULI! Milinković-Savić od ovog kluba odbio pet puta veću platu nego što ima u Laziu!

Zastupnik najveće srpske zvijezde Sergej Milinković-Savića, Mateja Kežman, otkrio je da je veznjak Lazia ugovorom u novom klubu mogao zaraditi i do 8 milijuna eura godišnje, ali Rimljani su ga ipak uspjeli uvjeriti u ostatak.

Srpska zvijezda Sergej Milinković-Savić je ovog ljeta bio zatrpan ponudama, ali je na kraju ostao u Rimu, što je veliko iznenađenje pogotovo što Rimljani nisu ni u vrhu italijansko a kamoli u europskom nogometu. Njegov agent Mateja Kežman otkrio da je imao Milinković-Savić na stoli umao ponudu iz snova, ali na kraju, u dogovoru s Laziom je odlučio ostati u Rimu.

>> NABY KEITA PRIZNAO: Evo koji legendarni igrač Liverpoola mu je bio najteži protivnik protiv kojeg je igrao u karijeri!

„Za njega smo dobili mnogo zanimljivih ponuda. Na drugom mjestu je mogao mnogo više novca zaraditi.  U Francuskoj, na primjer, nudili su mu i do 8 milijuna eura godišnje”, rekao je za La Gazzetta dello Sport Kežman, i nastavio.

„Na kraju smo se pomiri sa odlukom kluba da on neće biti prodan. Oni su odbili sve ponude a ni Sergej nije inzistirao na transferu, jer u Rimu vrlo zadovoljan”, rekao je Kežman.

Ekipa koja je poslala ponudu za Milinković-Savića je naravno bogati PSG, ali će parižani ipak morati sačekati do narednog ljeta kada će ponovo moći krenuti u lov na njega.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.