NaslovnicaVijestiNABY KEITA PRIZNAO: Evo koji legendarni igrač Liverpoola mu je bio najteži...

NABY KEITA PRIZNAO: Evo koji legendarni igrač Liverpoola mu je bio najteži protivnik protiv kojeg je igrao u karijeri!

Novo pojačanje Liverpoola Naby Keita otkrio je kako je bivši legendarni veznjak ‘Redsa’ Xabi Alonso protivnik koji mu je stvarao najviše problema u dosadašnjoj karijeri.

Keiti Alonso najteži protivnik

Reprezentativac Gvineje je na Anfield stigao ranije ovog ljeta iz RB Leipziga za čak 60 miliona eura, a taj transfer je dogovoren već prošle godine.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

On je upravo u dresu njemačkog kluba igrao protiv Alonsa, koji je pred kraj karijere nastupao za Bayern Munchen. 23-godišnjak je impresionirao u četiri do sada odigrane službene utakmice u dresu novog kluba, a u današnjem intervjuu za službenu stranicu Liverpoola priznao je kako mu je bivši legendarni veznjak ‘Redsa’ zadavao najviše problema u karijeri.

On je rekao: “Kad god sam igrao protiv Bayern Munchena, Xabi Alonso mi je zadavao velike probleme. Bio je toliko iskusan da me je mučio na terenu. Način na koji je kontrolisao tempo igre me je tjerao da trčim bez prestanka, bio je jako inteligentan.”

Legendarni Alonso je ranije ovog ljeta dao izjavu u kojoj je pohvalio dolazak Nabyja Keita u njegov bivši klub. Bivši prvak svijeta je tom prilikom rekao: “On je igrač sjajnog karaktera. Gladan je pobjeda, želi se natjecati, on je kompletan veznjak. Toliko je dobar sa loptom u nogama, trči i dribla jako brzo, ali također kontroliše sredinu terena. On je dobro pojačanje, najviše mu odgovara pozicija ispred zadnjeg veznog, ili čak ta pozicija zadnjeg veznog u sistemu sa tri vezna igrača. Morat će se prilagoditi Kloppovom načinu igre, ali mislim da neće imati problema s tim jer je sjajan igrač.”

Liverpool je sjajno krenuo u novu sezonu, tim Jurgena Kloppa je slavio u sve četiri do sada odigrane utakmice u Premier ligi, te je vodeći na tabeli sa 12 osvojenih bodova i gol razlikom 9-1. Trenutno je na rasporedu reprezentativna pauza, nakon koje će ‘Redsi’ otputovati u sjeverni London, gdje će odmjeriti snage sa Tottenham Hotspurom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!