NaslovnicaVijestiAnalitičari kažu da je gotovo sigurno da će Hrvatska otići na Euro...

Analitičari kažu da je gotovo sigurno da će Hrvatska otići na Euro – evo kolika je vjerojatnost!

Ovog vikenda započinje kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2024., u kojem će Hrvatska igrati u skupini D s Turskom, Armenijom, Latvijom i Walesom. Direktno na Euro će se kvalificirati dvije najbolje momčadi iz skupine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvještaju Agencije za sportsku analitiku Gracenote, Hrvatska je gotovo siguran sudionik Europskog prvenstva 2024. godine. Agencija je izračunala da Hrvatska ima šanse od čak 94.1% za plasman na Euro.

Gracenote je izračunao da Hrvatska ima 69.2% šanse za prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini, a 21.1% šanse za drugo mjesto, što daje ukupno 90.3% šanse za direktan plasman na Euro. Čak i ako ne uspiju zauzeti prva dva mjesta, Hrvatska ima osigurano mjesto u dodatnim kvalifikacijama zahvaljujući plasmanu u Ligi nacija 2022./23.

Gracenote procjenjuje da Hrvatska ima 3.8% šanse za plasman na Euro kroz dodatne kvalifikacije. Ipak, ukupna vjerojatnost da će se Hrvatska plasirati na sljedeće veliko natjecanje iznosi 94.1%.

Iako Gracenote daje veće šanse Velšanima za osvajanje drugog mjesta u skupini, procjenjuje da će Turska (s 59.9% šanse) imati veće šanse za plasman na Euro jer bi dobro prošla u dodatnim kvalifikacijama. Armenija i Latvija su autsajderi skupine, s ukupno 11.5% šansi za plasman na Euro.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!