NaslovnicaVijestiAnalitičari predvidjeli tko će po prvi put osvojiti Ligu prvaka ove sezone!

Analitičari predvidjeli tko će po prvi put osvojiti Ligu prvaka ove sezone!

Analitičari podataka uspjeli su predvidjeti ostatak utakmica u Ligi prvaka. Sa preostalih 12 ekipa predviđaju da će tim prvi put konačno osvojiti Ligu prvaka.

Analitičari predvidjeli

Statistički podaci ne govore cijelu priču, ali oni ispunjavaju mnogo nedostataka kada je u pitanju uspoređivanje i predviđanje sporta.

U UEFA Ligi prvaka ostaje 12 momčadi, uključujući Barcelonu, PSG, Manchester City, Chelsea, Napoli, Juventus, Lyon, Real Madrid, Atletico Madrid, Atalantu, Bayern i Leipzig.

Analitičari su koristili vlastite podatke i algoritme za predviđanje ishoda ovih 12 momčadi u utakmicama Lige prvaka.

12. Chelsea – <1%

11. Napoli – <1%

10. Lyon – <1%

9. Juventus – 2%

8. Real Madrid – 2%

7. Atalanta – 5%

6. Atletico Madrid – 7%

5. RB Leipzig – 8%

4. Barcelona – 8%

3. Paris Saint-Germain – 14%

2. Bayern Munich – 22%

1. Manchester City – 30%

Prema ovom predviđanju, Manchester City će osvojiti prvi trofej Lige prvaka, a Pep Guardiola prvi od 2011. godine za Barcelonu. Englezi su još uvijek u osmini finala protiv Reala, ali imaju dva gostujuća gola prednosti i Sergio Ramos će biti nedostupan u drugoj utakmici.

Bayern Munchen će biti na drugoj poziciji prema ovom predviđanju. Trenutno imaju 3-0 protiv Chelseaja u osmini finala, bavarski divovi su dominirali u vlastitoj ligi kao i Europi od angažiranja Hansija Flicka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!