NaslovnicaVijestiANALIZA 1/4 FINALA - Ronaldo, Salah i autogolovi...

ANALIZA 1/4 FINALA – Ronaldo, Salah i autogolovi…

Završilo je prvo kolo četvrtine finala Lige prvaka i gotovo pa sigurno pa znamo polufinaliste. Nikada ne treba otpisativati protivnika, u nogometu je sve moguće, ali vrlo vjerojatno da ćemo u polufinalu Lige prvaka gledati Real Madrid, Barcelonu, Liverpoola i Bayerna.

JUVENTUS 0 – 3 REAL MADRID

‘Stara dama’ potopljena je u Torinu. Već u 3. minuti Ronaldo je zabio svoj prvi gol na utakmici i tako potvrdio svoju sjajnu formu. Loša reakcija Juventusove obrane i Ronaldo to kažnjava. Juventus se nije predao, igrali su dobro, bili su bolji od Reala do trenutka kad Cristiano Ronaldo postiže svoj drugi gol na utakmici. Možda i najbolji gol u njegovoj karijeri, ‘škarice’ s 10-ak metara, neobranjivo!

Publika u Torinu se diže i plješće nevjerojatnom Portugalcu. Nekoliko trenutaka kasnije Dybala isfrustiran radi prekršaj – crveni karton. Do kraja utakmice Real rutinski odrađuje posao. Marcelo 0-3 i prvi polufinalist je poznat 99% – tko može nadoknaditi taj rezultat na Bernabeuu?

[su_champions_league]

SEVILLA 1-2 BAYERN MUNCHEN

Momčad iz Seville u osmini finala svladala je Manchester United, dominacija u obje utakmice. Priča kao iz bajke, u goste stiže moćni Bayern koji je za vikend ‘zgazio’ BVB 6-0. No, čuda su moguća i Sevilla to zna. Španjolci su bolje ušli u utakmicu i poveli su 1-0, a onda su zbog dva nesretna i nespretna autogola ipak izgubili utakmicu rezultatom 1-2.

LIVERPOOL 3-0 MANCHESTER CITY

Engleski derbi u četvrtfinalu Lige prvaka, City ulazi kao favorit, ali biva razbijen. Od prve minute utakmice Klopp i njegov heavy metal nogomet dovode Pepa do ludila. Visoki pressing, nogomet u petoj brzini i okomiti kontranapadi u prvih pola sata dali su tri gola prvoplasiranoj momčadi Engleske.

Prvi gol nakon samo 12 minuta postiže Mo Salah nakon sjajne kontre. Drugi gol iz daljine postiže Ox, a treći gol postiže Mane na sjajnu asistenciju Salaha. ‘Egipatski kralj’ nakon 50 minuta igre izlazi zbog ozljede i upitan je za sljedeći susret, no u prvom je napravio dovoljno posla da se kvalificiraju u polufinale iako je ovo jedina utakmica koja u uzvratu neće biti ‘revijalka’. City je i dalje jako opasna momčad koja može svakog poraziti u hendikepu.

[su_champions_league]

BARCELONA 4-1 ROMA

Najveći outsider ovosezonske Lige prvaka momčad je iz Rima. Igraju dobar nogomet, ali nedovoljno dobar da budu među četiri najbolje ekipe u Europi, posebno ne ako im na putu stoji Barcelona. Katalonska momčad od prve minute napada je gol Rome, oni su se branili u svojoj zadnjoj trećini, a plod toga bili su dva autogola, baš kao i kod Bayerna i Seville.

Nakon toga Pique je postigao gol za 3-0, Džeko vratio nadu navijačima Rome kada je smanjio na 3-1, ali da stvari budu potpuno jasne pobrinuo se Luis Suarez. Ukupno 4-1, Messi i društvo već gledaju hoće li u polufinale na Ronalda, Salaha ili Lewandowskog…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!