NaslovnicaVijestiAncelotti dovodi novo pojačanje iz Napolija: Naredio odboru Evertona da je on...

Ancelotti dovodi novo pojačanje iz Napolija: Naredio odboru Evertona da je on ‘prioritet’ ovog siječnja!

Prema izvještajima The Sun-a, šef Evertona Carlo Ancelotti želi potpisati Alexa Mereta iz Napolija u siječnju.

Ancelotti dovodi

Talijanski šef navodno nije zadovoljan nastupom Jordana Pickforda i želi ga zamijeniti.

Izvještaj tvrdi da je Ancelottiju ponestalo strpljenja s engleskim golmanom, te je naredio odboru Evertona da mu potpiše prikladnu zamjenu.

Premda je šef ekipe Evertona željan pojačati svoj tim na svim područjima terena, potpisivanje golmana trenutno mu je “glavni prioritet”.

Meret se pridružio Napoliju u ljeto 2018. iz Udinesea zbog prijavljene naknade od 30 milijuna funti (35 milijuna eura). Riječ je o vrlo nadarenom mladom golmanu koji je igrao pod Ancelottijem.

Dvadesetpetogodišnjak igrao je na svim razinama mladih za svoju državu, a prošle godine je u Italiji pod vodstvom Roberta Mancinija debitirao u seniorskoj pobjedi od 9-1 nad Armenijom.

Međutim, prema Sky Sportsu, Ancelotti još uvijek nije priznao u novinama da želi da klub potpiše novog vratara koji će zamijeniti Engleza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!