NaslovnicaVijestiANCELOTTI GA JE VEĆ TRI PUTA DOVODIO U RAZNE KLUBOVE: Zvijezda Reala...

ANCELOTTI GA JE VEĆ TRI PUTA DOVODIO U RAZNE KLUBOVE: Zvijezda Reala će biti njegovo prvo pojačanje u Evertonu!

Mediji navode da će Everton biti u položaju za potpisivanje veznjaka Real Madrida James Rodrigueza.

Zvijezda Reala

Carlo Ancelotti želi pojačanja kako bi poboljšao svoju momčad nakon preuzimanja ekipe na plavoj polovici Liverpoola, nakon što se njegovi pokušaji dovođenja Zlatana Ibrahimovića nisu obistinili, postoji uvjerenje da se može dogovoriti s kolumbijskim kapetanom.

Španjolski medij El Desmarque kaže da Everton predvodi utrku za Rodriguezov potpis i puno je vjerovatnije da će ga potpisati nego Arsenal, Inter Milan, Roma i Marseille.

Bivši igrač Porta i Monaca ove je sezone napravio samo devet nastupa za Real, a Ancelotti se očajnički želi povezati s njim po treći put.

Par je surađivao u Real Madridu i Bayernu iz Münchena nakon što ga je Ancelotti dvaput potpisao, dok je iskusni talijanski menadžer neumorno pokušavao da ga namami u Napoli u ljetnom prijelaznom roku.

Rodriguez, koji je 2014. godine zapalio Svjetsko prvenstvo u Brazilu, koštao bi oko 43 milijuna funti kao prvo pojačanje Ancelottija na Goodison Parku.

U španjolsku prijestolnicu vratio se na ljeto nakon dvije godine posudbe u Bayernu, a bavarski je klub se odlučio protiv trajnog potpisivanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!