NaslovnicaVijestiAncelotti ga obožava: Na ljeto u Everton dovodi zaboravljenu zvijezdu Real Madrida!

Ancelotti ga obožava: Na ljeto u Everton dovodi zaboravljenu zvijezdu Real Madrida!

Teško je povjerovati da je bilo mnogo skepticizma oko Carla Ancelottija koji je dobio posao u Evertonu ranije ove sezone. On je menadžer na najvišoj razini i navijači se nadaju da će ih odvesti do slave.

Ancelotti ga obožava

Počeo je pokazivati znakove poboljšanja u Evertonu, tako da bi ovo moglo biti veliko ljeto za njih u pogledu dovođenja novih pojačanja.

Navijači će očekivati velika pojačanja, a ime Real Madridovog Jamesa Rodrigueza ponovo je iskočilo.

Kako prenosi The Mirror, Real Madrid želi unovčiti Kolumbijca, gdje mu je ostalo samo još godinu dana u ugovoru, dok je sa Ancelottijem radio za vrijeme njegovog boravka u Madridu, a čini se da su imali dobar odnos.

Izvještavaju da je Rodriguez otvoren za ideju o prelasku u Everton, a zvuči i kao da ga je Ancelotti pokušao potpisati za Napoli tijekom njegovog vremena tamo, tako da je jasno da je veliki obožavatelj.

Trenutačno još ne spominju cijenu, kažu da je Real Madrid platio 71 milijun funti da bi ga potpisao, ali teško je vidjet kako će im se to vratiti, međutim, to bi i dalje mogla biti jako skupa investicija za Everton.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!