NaslovnicaVijestiAncelotti: Imamo bolju momčad nego prošle godine

Ancelotti: Imamo bolju momčad nego prošle godine

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti izjavio je da će u europski Superkup protiv Eintrachta poslati jedanaest igrača koji su prije tri mjeseca osvojili Ligu prvaka.

U Helsinkiju će večeras snage odmjeriti Real Madrid i pobjednik Europske lige, njemački Eintracht.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ovdje smo zahvaljujući radu onih koji su osvojili Ligu prvaka. Nije ju osvojilo samo 11 igrača, čime mnogi zaslužuju igrati, ali počet ću s onima koji su igrali u finalu Lige prvaka, uz možda dva ili tri dvojbe”, rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare.

U svibnju je Real u finalu Lige prvaka pobijedio Liverpool 1:0, dok je Eintracht Frankfurt boljim izvođenjem jedanaesteraca bio bolji od Glasgow Rangersa. Kraljevski klub je prošle sezone osvojio španjolsko prvenstvo i španjolski Superkup, a ove će se godine boriti za ukupno šest trofeja.

“Pokušat ćemo osvojiti sva natjecanja. U to uopće ne sumnjam. Bit će teško osvojiti svih šest, ali borit ćemo se i pokušati to ostvariti. Imam puno vjere u ovu momčad koja je po meni bolja od prošlosezonske”, dodao je Ancelotti.

Ovog ljeta u Real su stigli njemački stoper Antonio Rudiger iz Chelseaja i francuski veznjak Aurelien Tchouameni iz Monaca. Iz kluba su otišli Gareth Bale (Los Angeles), Isco (Sevilla), Luka Jović (Fiorentina) i Marcelo (bez kluba).

“Doveli smo dva igrača koji su fizički i tehnički pojačali momčad. Ove sezone nastavit ćemo raditi na kemiji između starijih i mlađih igrača, što je bilo ključno za uspjeh prošle sezone”, završio je Ancelotti.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!