NaslovnicaVijestiAncelotti je doznao strašnu vijest prije Svjetskog klupskog prvenstva

Ancelotti je doznao strašnu vijest prije Svjetskog klupskog prvenstva

Aktualni europski prvak Real Madrid bit će znatno oslabljen na Svjetskom klupskom prvenstvu, a ostat će i bez usluga prvog vratara Thibauta Courtoisa.

Belgijski vratar je na zagrijavanju uoči utakmice protiv Mallorce osjetio bol u bedrenom mišiću, a umjesto njega branio je vratar Andrij Lunin, no nije se previše proslavio jer je Kraljevski klub izgubio rezultatom 1:0.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski mediji pišu da je prva analiza pokazala da će Courtois izbivati ​​s terena najmanje dva tjedna, što znači da sigurno neće braniti na Svjetskom klupskom prvenstvu te da je upitan i za utakmicu protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

Ozljeda Courtoisa dolazi u najgorem mogućem trenutku za Real jer klub već zaostaje osam bodova za Barcelonom u španjolskoj La Ligi, dok imaju i važan okršaj u Ligi prvaka sa Liverpoolom.

Real će prvu utakmicu odigrati za dva dana protiv Al-Ahlyja u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva, nakon čega će u La Ligi odmjeriti snage s Elcheom i Osasunom, nakon čega će gostovati kod Liverpoola u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!