NaslovnicaVijestiAncelotti: Nećemo dovoditi više pojačanja, ne trebaju nam

Ancelotti: Nećemo dovoditi više pojačanja, ne trebaju nam

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti kaže da je zadovoljan trenutnom momčadi i da ne očekuje nova pojačanja do kraja prijelaznog roka.

Real Madrid je u ovom prijelaznom roku iz Chelseaja doveo Aureliena Tchouamenija za 80 milijuna eura i stopera Antonija Rüdigera besplatno, ali Ancelotti na raspolaganju ima samo jednog napadača – Karima Benzemu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, ovaj stručnjak nema previše zamjerki na tu činjenicu i kaže da ima ideju koje bi igrače mogao koristiti na poziciji “devetke”.

“Imamo mnogo opcija u toj poziciji… Benzema je broj jedan, ali moramo shvatiti da će ovo biti čudna sezona, drugačija, sezona u kojoj se Svjetsko prvenstvo igra u studenom i prosincu. U tom smislu , moramo imati različite opcije, a moja ideja je isprobati Hazarda na poziciji devetke. S obzirom na njegove kvalitete, moglo bi nam biti korisno da ga tamo isprobamo, a isti je slučaj i s Asensiom,” rekao je Ancelotti.

Nakon toga je potvrdio kako Real Madrid gotovo sigurno neće dovoditi nova pojačanja.

“Nije na meni da pričam o tome, ali već mogu reći – prijelazni rok je gotov. Nećemo dovoditi više igrača, dobro nam je ovako”, rekao je Ancelotti.

Real Madrid će novu sezonu otvoriti utakmicom protiv Eintracht Frankfurta u UEFA Europskom superkupu 10. kolovoza, a četiri dana nakon toga će novu sezonu otvoriti gostovanjem kod Almerije.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!