NaslovnicaVijestiANCELOTTI PREUZIMA ITALIJU: Evo njegovih uslova!

ANCELOTTI PREUZIMA ITALIJU: Evo njegovih uslova!

Italija se nije plasirala na Mundijal, a selektor Ventura je dobio otkaz. Ancelotti preuzima Italiju, ali ipak on ima par uvjeta kako bi sjeo na klupu Italije.

ANCELOTTI PREUZIMA ITALIJU

Italija će propustiti Svjetsko prvenstvo nakon 60 godina, tačnije zadnji put Azzurri nisu bili na Mundijalu davne 1958. godine. Giampiero Ventura je u Italija postao najomraženije lice za samo jedan dan, čim je dobio otkaz Ventura je tražio novac koji mu FS Italije mora isplatiti. Ventura će dobiti skoro 870.000eura.

Iz grupne faze Ventura nije mogao da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo kroz grupnu fazu, te mu je ostala druga šansa – baraž. Ipak, ni iz drugog pokušaja Ventura nije uspio da se s reprezentacijom Italije plasira na Svjetsko prvenstvo.

[su_premierleague]

Iz FS Italije su rekli da će isplatiti Venturu, te da neće stvarati probleme. Oni će njemu isplatiti skoro milion eura, po ugovoru Ventura bi za još osam mjeseci rada u reprezentaciji trebao zaraditi preko 1.2 miliona eura

Talijani su željeli da ode i prvi čovjek u savezu Carlo Tavecchio, a sada je on taj koji svim silama pokušava dovesti novog selektora. Tavecchio nema više prava na grešku, zbog toga što će odluka za novog trener odlučivati i o njegovoj budućnosti.

Zbog toga će on pokušati dovesti Carla Ancelottija za selektora Italije, čovjeka kojem Tavecchio vjeruje…

Trenutno Ancelotti je na odmoru u Vancouveru, te želi dobro vidjeti šta mu donosi klupa Italije. Novac mu nije u prvom planom, jer je vezan s ugovorom za Bayern do juna 2018. godine.

Ancelotti će prihvatiti klupu Italije, ali samo ako se sam uvjeri da će projekt biti dovoljno ozbiljan, te da neće biti nikakvih problema.

[su_live_koeficijenti_v2]

Carlo Ancelotti je postavio i uvijet da mu pomoćnik bude legendardni Paolo Maldini, Talijani sada imaju puno posla, ali ako ništa drugo imaju dosta vremena.

Od dresa Italije su se oprostili Buffon, Chiellini, Barazgli i De Rossi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!