NaslovnicaVijestiAncelotti priznao da je pogriješio: Modrić je bio nevjerojatan, nije zaslužio da...

Ancelotti priznao da je pogriješio: Modrić je bio nevjerojatan, nije zaslužio da ga zamijenim

Tjedan dana nakon što je svladao Barcelonu na gostovanju u El Clasicu, Real Madrid je kiksao u 12. kolu Primere na Santiago Bernabeu odigravši samo 0:0 protiv Rayo Vallecana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Do 69. minute utakmice, kapetan hrvatske reprezentacije i Real Madrida, Luka Modrić bio je u igri nakon čega ga je zamijenio Rodrygo. Prema Marci, Ancelotti je pogriješio što nije zadržao Modrića u igri, a to mišljenje dijeli i sam Talijan.

“Modrić je bio jako dobar. Odigrao je fantastičnu utakmicu. Nije zaslužio da ga zamijenim. Možda sam mogao promijeniti Camavingu ili Valverdea. Htio sam prijeći na 4-3-3 s Rodrygom”, rekao je trener Reala pa nastavio:

“Pokušali smo sve, dali smo sve od sebe, ali ovo je nogomet i takve se stvari događaju. Nema drame. U dobroj smo poziciji i u La Ligi i u Ligi prvaka. Nastavit ćemo tako.”

Real je tijekom susreta kontrolirao 63 posto posjeda lopte, izveo je 22 udarca prema protivničkim vratima, pri čemu je pet bilo u okvir gola. Nasuprot tome, Rayo je uputio samo tri udarca, no niti jedan od njih nije završio u okviru gola. Domaći su ostvarili 11 kornera, dok je suparnik imao tek jedan. Ipak, to nije bilo dovoljno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!