NaslovnicaVijestiAnder Herrera: On bi trebao ostati u Manchester Unitedu i postati legenda...

Ander Herrera: On bi trebao ostati u Manchester Unitedu i postati legenda kluba

Veznjak Manchester Uniteda Ander Herrera nada se da će njegov suigrač i sunarodnjak David de Gea ostati na Old Traffordu unatoč špekulacijama o odlasku u Real Madrid.

Ander Herrera poručio de Gei da ostane u Manchesteru

26-godišnjak je bio na pragu prelaska u klub iz španjolske prijestolnice 2015. godine, ali je transfer propao u posljednjim trenucima zbog navodnih problema sa papirima.

Od tada špekulacije o njegovom odlasku nisu prestajale, te njegova budućnost u klubu još uvijek nije sigurna.

Na pitanje španjolskih novinara da li De Gea stiže u Real Madrid, Herrera je rekao: “Nadam se da ne. On je najbolji golman u Premier ligi za mene i za mnoge druge. Ponovo je imenovan najboljim golmanom lige, i tako je već četiri godine.”

“U klubu je šest godina, vrlo je blizu broju utakmica koje je odigrao Van der Sar i može postati legenda. Svi ga ovdje jako vole i nadam se da će ostati.”

“Postoji nekoliko golmana na svijetu koji vam kroz sezonu donose veliki broj bodova, a David je jedan od njih.”

Otkako je stigao u klub iz Atletico Madrida 2011. godine, David de Gea se nametnuo kao jedan od ključnih igrača u novoj eri “Crvenih vragova”.

Ukupno je odigrao 267 utakmica u svim takmičenjima, od čega je u njih 96 sačuvao mrežu netaknutom. Tri puta je proglašavan igračem godine u Manchester Unitedu, što pokazuje njegov doprinos timu.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!