NaslovnicaVijestiAndre Schurle najavio odlazak u mirovinu u 29-godini!

Andre Schurle najavio odlazak u mirovinu u 29-godini!

Bivši krilni igrač Bayer Leverkusena, Chelseaja i Dortmunda Andre Schurrle je najavio povlačenje iz nogometa.

Andre Schurle najavio

29-godišnjak, koji je sezonu 2019/20 proveo na posudbi u ruskom premierligašu Spartak Moskvi, odlučio je okačiti kopačke o klin nakon što je priznao osobne borbe koje su proizašle iz života kao profesionalnog nogometaša.

Schurrle, koji je otkazao svoj ugovor u Dortmundu ranije ovog tjedna, otvorio se za njemački Spiegel, potvrdivši svoj odlazak iz nogometa u emotivnom intervju.

“Odluka je u meni dugo sazrijevala”, rekao je. “Više mi ne trebaju aplauzi.”

“Uvijek morate igrati određenu ulogu da biste preživjeli u poslu. Inače ćete izgubiti posao i nećete dobiti novi.”

Bivši njemački internacionalac, koji je odigrao veliku ulogu u trijumfu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, također je ranije objavio namjere da se povuče na Instagramu.

“Zdravo svima, želim vas obavijestiti da ću se povući iz profesionalnog nogometa”, napisao je.

“U ime sebe i svoje obitelji želim se zahvaliti svima koji su bili dio ovih fenomenalnih godina. Podrška i ljubav koju ste dijelili sa mnom bili su nevjerojatni i više nego što sam ikada mogao tražiti.”

“Sada sam spreman i otvoren za sve lijepe mogućnosti koje mi se pružaju, Andre.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!