NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo imenovao 'najperspektivnijeg' igrača u Italiji koji je 'kompletniji' od njega!

Andrea Pirlo imenovao ‘najperspektivnijeg’ igrača u Italiji koji je ‘kompletniji’ od njega!

Andrea Pirlo vjeruje da je Sandro Tonali ‘najperspektivniji’ vezni igrač u Italiji, ali ne smatra da je 20-godišnjak nasljednik njegovog prestolja.

Andrea Pirlo imenovao

Kao i Pirlo, i Tonali dolazi iz Lombardije i uspoređivan je sa legendom Azzurrija zahvaljujući stilu igre, izgledu i činjenici da igra za Bresciju – klub iz kojeg je Pirlo započeo karijeru.

U više navrata nazvali su ga novim Pirlom, ali iako Pirlo priznaje neke sličnosti, vjeruje da je Tonali potpuniji od njega i savjetuje ga da ima sjajnu karijeru.

Pirlo je za Gazzetta dello Sport rekao: “Kažu da je Tonali možda moj nasljednik. Po mom mišljenju, kao tip nogometaša on ne liči na mene, više liči na mene zbog duge kose i zbog činjenice da igra u Bresciji.”

“Za mene je on drugi tip igrača, potpuniji, i u obrani i u postavljanju; to je mješavina mene i ostalih igrača.”

“Svakako je najperspektivniji vezni igrač u Italiji. Ne vidim ga kao nasljednika, jer je način igre drugačiji, ali sigurno će postati sjajan igrač.”

Tonali dijeli isto mišljenje kao i bivši igrač Juventusa i AC Milana – i  zapravo misli da je on usporediviji sa tvrdokornim Gennarom Gattusom.

“Što se tiče usporedbi sa Pirlom, on me nadahnuo, ali nikada nisam vidio drugog igrača kao što je on”, rekao je Tonali.

“Možda je i moja kosa slična. Uzor mi je bio Gennaro Gattuso.”

Nakon što je 2017. godine prvi put nastupio kao 17-godišnjak, Tonali je napravio nekoliko ozbiljnih valova. Izgledao je potpuno na domaćem terenu u Seriji A sa klubom sa dna tabele Brescijom i već mu je Roberto Mancini poklonio debi za reprezentaciju Italije.

Brojni vodeći Europski klubovi pokazali su interes za Tonalija, koji ima ugovor do 2021. godine.

No, vlasnik Brescije Massimo Cellino kaže da bi se prodavao samo za svjetsku rekordnu naknadu.

“Za mene on vrijedi 300 milijuna eura, što znači da ga ne želim prodati”, rekao je Cellino za Gazzeta dello Sport.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!