NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo objasnio koliko Philippe Coutinho zaista vrijedi nakon što je za...

Andrea Pirlo objasnio koliko Philippe Coutinho zaista vrijedi nakon što je za 145 milijuna funti prešao na Nou Camp

Sada kada je Philippe Coutinho završio svoj potez u Barcelonu, Brazilac je službeno postao drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa.

Andrea Pirlo objasnio

Njegov ugovor vrijedan 145 milijuna funti tek je drugi nakon Neymarovog transfera iz Barcelone u PSG prošlog ljeta za 198 milijuna funti.

Posljednjih godina cijene transfera su neizbježne, a Cristiano Ronaldov transfer od 80 milijuna funti u Real Madrid iz Manchester Uniteda izgleda kao decenije iza nas.

Naravno, nije riječ samo o kvaliteti igrača koje klub koji kupuje mora uzeti u obzir, to je dob i koliko su ga voljni prodati, želje igrača i u ovom slučaju Barcelone, cijelo znanje o tome koliko novca imaju je također faktor koji ulazi u cijenu.

[su_no1forfootball]

Dakle, je li Coutinho vrijedan ovog novca što su Katalonci platili?

Liverpool je napravio vrlo dobru zaradu na izvornih 8.5 milijuna koje su platili kada su ga doveli iz Intera, a najbolje godine Coutinha su tek pred njim.

No, trebamo li suditi igraču po drugim naknadama u današnjem tržištu? Talijanska legenda Andrea Pirlo se čini da misli na taj način.

“Osim ludih cijena, cijena Coutinha je u skladu sa današnjim cijenama”, rekao je Pirlo za Sky Sports.

“Ako je Van Dijk vrijedan 80 milijuna eura, onda Coutinho vrijedi dvostruko više. To je pošteno.”

Tko smo mi da se raspravljamo sa legendarnim Pirlom, zar ne?

Menadžer Barcelone Ernesto Valverde je već razgovarao o načinu na koji može koristiti svog novog igrača.

[su_live_koeficijenti]

“Možemo iskoristiti njegovu svestranost”, rekao je Valverde.

“On postiže golove i asistencije, a idući naprijed nam može pomoći na mnogo načina, kao što je igranje u centru i po stranama.”

“Mislim da nam on može donijeti mnogo toga novog u tim”, dodao je Valverde.

“Ovdje je i sretno mu, jer ako ima sreće i nama će svima biti dobro.”

Pritisak je na Coutinhu da će sada nastaviti da nastupa nakon što je lobirao za ovaj transfer, ali uz podršku Lionel Messija, Luis Suareza, Andres Inieste itd…Ima svaku priliku da dokaže da je vrijedio sav ovaj novac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!