NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo preuzima novi klub!

Andrea Pirlo preuzima novi klub!

Nakon velike svađe sa igračima i poraza od Porta (0-3) dosadašnji trener Benfice Jorge Jesus je napustio lisabonski klub. 67-godišnji menadžer je tako po drugi put u karijeri napustio Benficu i ostavio je na trećem mjestu i u osmini finala Lige prvaka.

Andrea Pirlo preuzima

Trenutno je mjesto privremenog menadžera preuzeo Nelson Verissima, dosadašnji pomoćnik, koji će imati priliku da se dokaže po prvi put na ovoj poziciji. Vodit će posljednju utakmicu ove sezone, koju Benfica igra upravo protiv Porta u gostima 30. prosinca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U međuvremenu, Benfica traži dugoročno rješenje na mjestu menadžera, a prema navodima talijanskih i portugalskih medija, jedan od glavnih kandidata za preuzimanje posla jeste 42-godišnji Andrea Pirlo.

Pirlo se od nogometa oprostio 2017. godine, a kao trener je radio samo u Juventusu u kojem mu je pomoćnik bio Igor Tudor.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!