NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo spreman ponuditi zvijezdu Juventusa u zamjenu za Paula Pogbu!

Andrea Pirlo spreman ponuditi zvijezdu Juventusa u zamjenu za Paula Pogbu!

Andrea Pirlo i Juventus su postavili Paula Pogbu kao ljetnu metu broj jedan, a Paulo Dybala bi mogao biti ponuđen Manchester Unitedu kao dio te ponude.

Andrea Pirlo spreman

Bivši veznjak Juventusa je preuzeo klub kada je Maurizio Sarri dobio otkaz prošlog tjedna, nakon što je ispao od Lyona u Ligi prvaka.

Pirlo je navodno već odlučio da je njegov bivši suigrač Pogba ovog ljeta meta broj jedan, a Dybala bi mogao biti iskorišten kao dio dogovora.

Argentinski napadač je proglašen MVP-om u Seriji A ove sezone, postigavši 11 golova i šest asistencija za Staru damu, dok je Juventus osvojio svoj deveti naslov Serije A.

Međutim, misli se da Pirlo želi iskoristiti Argentinca, nakon što je preuzeo kormilo od Sarrija, te je spreman pustiti Dybalu.

26-godišnjaka su prošlog ljeta tražili United i Tottenham, ali ogromni novci koje su tražili igrač i njegov agent značili su da nema ništa od dogovora.

Ako mu je novi menadžer rekao da za njega nema budućnosti na Allianz stadionu, onda bi se posao mogao lakše finalizirati ovog ljeta.

O Pogbinoj budućnosti na Old Traffordu se već govori neko vrijeme, a njegov ugovor bi trebao isteći za nešto manje od godinu dana.

Dugo se očekivalo da će napustiti Manchester United, ali povratak u kondiciju i formu otkako se nogomet vratio je izgleda promijenila stvari.

Bivši igrač Juventusa morat će potpisati novi ugovor ovog ljeta ili će razgovarati o odlasku iz kluba u siječnju 2021. godine.

Smatra se da je Pirlo još spreman pustiti Gonzala Higuaina, Aarona Ramseyja i Douglasa Costa da napuste Torino ovog ljeta, a o Douglasu se priča i kao potencijalnoj alternativi ako United ne potpiše Jadona Sanchoa.

Manchester United u nedelju igra protiv Seville u polufinalu Europske lige, gdje će biti blagi favoriti sa koeficijentom od 2.50 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!