NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo žali samo za dvije stvari u svojoj bogatoj karijeri

Andrea Pirlo žali samo za dvije stvari u svojoj bogatoj karijeri

Andrea Pirlo žali samo za dvije stvari u svojoj bogatoj karijeri. Za nekoga tko je uživao u slavnoj i uspješnoj karijeri nitko ne bi pomislio da će Andrea Pirlo imati mnogo žaljenja.

andrea-pirlo-zali

Unatoč osvajanju šest naslova Serije A, dva naslova Lige prvaka i Svjetskog prvenstva, postoji još nekoliko želja talijanske legende koje su ispale malo drugačije.

Začudo, one uključuju ne igranje za dva najveća kluba na svijetu.

Do prošle godine, kada se preselio u New York u MLS, Pirlo je cijelu karijeru proveo u svojoj domovini, ali kao ošto se i očekuje, dobio je ponude iz inozemstva tijekom svoje karijere.

[su_euro_soccer_bonus]

On se odupirao potrebi da širi svoja ‘krila’ u to vrijeme, međutim, u intervju za Marcu Plus, 37-godišnjak je priznao da su dva tima bili blizu da ga nagovore da ode iz Italije.

Prije šest godina, Pep Guardiola je pokušao da potpiše Pirloa iz Milana za Barcelonu nakon što je pred-sezona završila – pred-sezonski susret koji su igrali je ostavio pravi dojam na njega.

“Pep kao trener? On je broj 1, bez sumnje”, rekao je Pirlo.

“Pogledajte što je učinio sa Barcelonom i Bayernom. Iznad svega, on je osoba koju sam imao zadovoljstvo upoznati, divim mu se i poštujem ga. Razgovaramo često sada, jer imamo zajedničke prijatelje u Bresciji.”

“Kako sam se osjećao kada me želio dovesti? Kako je moguće da nisam želio otići tamo?”

“Mi smo se suočavali sa najboljim timom na svijetu u predsezonskoj prijateljskoj utakmici na Camp Nou, a on mi je rekao da me želi u momčadi. Upoznao me u svom uredu nakon utakmice, gdje smo razgovarali dugo vremena.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Barcelona nije uspjela dogovoriti naknadu sa Milanom i Pirlo je završio u Juventusu godinu dana kasnije.

No, četiri godišnja doba ranije, veznjak je mogao vrlo lako da pređe u Barcelonine velike rivale, Real Madrid.

Sa Fabiom Capellom na čelu kluba sa Bernabeua u 2006. godini, pojavile su se glasine da bi Pirlo mogao preći u glavni grad Španjolske.

Unatoč njegovim naporima, kao i Guardiola, Capello je bio neuspješan u potrazi Milanove zvijezde, međutim, Pirlo je također otkrio da je razočaran što u to vrijeme nije napravio jedan od tih poteza.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!