NaslovnicaVijestiANDRES INIESTA OPTUŽIO JOSEA MOURINHA: On je glavni krivac za to što...

ANDRES INIESTA OPTUŽIO JOSEA MOURINHA: On je glavni krivac za to što se dogodilo!

Legendarni bivši veznjak Barcelone Andres Iniesta optužio je trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha za, kako kaže, izazivanje mržnje između igrača Barce i Real Madrida, u vrijeme dok je vodio tim sa Santiago Bernabeua. Trenutni trener ‘Crvenih vragova’ je proveo tri sezone u španjolskoj prijestolnici, tokom kojih je sa Los Blancosima osvojio tri titule, od čega je najvažnija bila titula prvaka Španjolske u sezoni 2011/12.

Andres Iniesta optužio Josea Mourinha

U tom periodu Mourinho i Pep Guardiola su uspostavili rivalstvo, koje i dan danas traje, ali sada u engleskoj Premier ligi, gdje obojica vode klubove iz Manchestera. To njihovo rivalstvo i sukobi pokraj terena su često utjecali i na igrače na terenu, a Iniesta vjeruje kako je Mourinho prešao svaku mjeru.

Bivši španjolski reprezentativac je u intervjuu za španjolske medije rekao: “Mourinho je bio ključni razlog ‘loše krvi’ ozmeđu Barcelone i Real Madrida u to doba. Prešao je svaku mjeru, što je nanijelo puno štete reprezentaciji Španjolske. Nije u pitanju bilo rivalstvo, već se mogla vidjeti mržnja između igrača. Atmosfera je bila nepodnošljiva.”

Iniestin bivši suigrač na Camp Nouu Xavi Hernandez nedavno je također dao zanimljiv intervjuu, u kojem je priznao kako mu se nimalo ne sviđa način igre koji preferira Mourinho. Naime, izjavio je: “Mourinho je vrlo defanzivan trener i utakmice protiv njegovog Intera nisu bile lagane. To je njegov način igre i koristio ga je čak i u Chelseaju i Real Madridu. On brine o svim detaljima, zatvara sve praznine i ne dozvoljava protivniku nimalo prostora. Ja volim drugačiji način nogometa. Ovo nije kritika na njegov račun, ali ne uživam u takvom nogometu i moji timovi nikada neće imati takav stav.”

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!