NaslovnicaVijestiANDRES INIESTA POSLAO UPOZORENJE: Evo što je imao reći Barceloni o Ousmane...

ANDRES INIESTA POSLAO UPOZORENJE: Evo što je imao reći Barceloni o Ousmane Dembeleu!

Andres Iniesta poslao upozorenje. Evo što je imao reći Barceloni o Ousmane Dembeleu. Barcelonin Ousmane Dembele nastavlja da ima problema van terena, a Andres Iniesta i Rivaldo su ga zajednički savjetovali.

Andres Iniesta poslao

21-godišnjak je bio ključna figura na terenu za katalonske divove do sada ove sezone, postižući devet golova i pet asistencija u 20 utakmica na svim natjecanjima.

U posljednje dvije utakmice je postigao izvanredna dva gola protiv Espanyola i Tottenhama, pa je izgledalo kao da trener Ernesto Valverde dobiva ono što želi od njega na terenu.

Ipak, problemi se gomilaju, nakon što je The Sun zabilježio kako je Francuz ponovo kasnio na trening, što nije prvi put ove sezone.

Taj nedostatak profesionalizma i neodgovarajućeg stava i pristupa unatoč igranju za jedan od najvećih klubova na svijetu je bizaran u najmanju ruku, a Iniest je sada komentirao situaciju, kao i Rivaldo prije njega.

Barcelonine legende su možda imale različite pristupe, a Rivaldo je vjerojatno bio malo kritičniji i pozvao je Dembelea da se sabere i ponaša profesionalno, dok je Iniesta naizgled imao smireniji pristup, jer želi da igrač i ekipa rade zajedno i pronađu rješenje.

“Uvijek postoji način rješavanja bilo kakve pogreške. Moramo slušati ono što nam ima reći, saznati što se dogodilo i riješiti to”, upozorio je Iniesta na situaciju. “Ousmane je važan igrač kluba, ali kada igrač pogriješi, moramo tražiti rješenja i ne samo pokušati da uništimo igrača.”

Ostaje da se vidi da li će Barcelona i Dembele riješiti probleme koji postoje, ako ih ima, budući da on i dalje igra ključnu ulogu u klupskom uspjehu ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!