NaslovnicaVijestiAndres Iniesta progovorio o velikoj borbi s depresijom: Zagrlim svoju ženu, a...

Andres Iniesta progovorio o velikoj borbi s depresijom: Zagrlim svoju ženu, a osjećam se kao da grlim jastuk

Španjolski veznjak Andres Iniesta ponovno je javno progovorio o problemima koje je imao u borbi s depresijom, a ovaj nogometaš kaže da svojim primjerom želi skrenuti pozornost ljudima da moraju brinuti o njihovom mentalnom zdravlju.

Iniesta je između “slavnog pogotka” protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu i Svjetskog prvenstva 2010. imao nekoliko loših mjeseci, a kako su ranije objavili mediji u Španjolskoj, doslovno se natjerao da igra u finalu Lige prvaka 2009. u Rimu u kojem je Barcelona pobijedila Manchester United 2:0. Sada je ponovno progovorio o problemima koje je imao s depresijom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Odlučio sam progovoriti o svom mentalnom zdravlju dok sam se borio s depresijom. Znam da sam javna osoba, ali morao sam reći neke stvari onakve kakve jesu. Nikada nisam razmišljao o tome da me ljudi nazivaju ludim ili slabim.

Kada sam se borio s depresijom, najbolji dio dana mi je bio kad popijem tabletu i odem spavati. Jednostavno, u depresiji izgubiš radost života, svega što postoji… Legnem u krevet, zagrlim svoju ženu, a čini mi se kao da grlim jastuk. Ništa nisam osjetio.” Nakon toga je rekao da i dalje ide na terapije.

“I dalje idem na terapije. Volim slušati profesionalce kako govore o mentalnom zdravlju i depresiji”, rekao je Iniesta i nastavio:

“Na kraju, život te nauči da depresija i mentalno zdravlje mogu pogoditi svakoga. Ne radi se o materijalnim stvarima, mogao sam imati sve automobile svijeta i sve što sam htio, ali teško sam se nosio sa životnim problemima. Morate trenirati svoj mozak, to je najvažnije.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!