NaslovnicaVijestiAndros Townsend otkrio što mu je Cristiano Ronaldo rekao nakon utamice!

Andros Townsend otkrio što mu je Cristiano Ronaldo rekao nakon utamice!

Andros Townsend je otkrio da je legenda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo mrmljao na portugalskom kada mu je prišao po dres nakon remija protiv Evertona.

Andros Townsend otkrio

30-godišnji krilni igrač postigao je gol za izjednačenje protiv Uniteda i zatim ga proslavio na način na koji to radi Cristiano Ronaldo, poznata ‘Siuu’ proslava.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Govoreći nakon utakmice, Townsend je inzistirao na tome da mu je Ronaldo idol, a proslava je bila iz poštovanja prema Ronaldu.

Sada je igrač Evertona potvrdio da nije imao namjeru napustiti Old Trafford bez Ronaldovog dresa.

Townsend je na kraju utakmice potrčao ravno do petostrukog dobitnika Zlatne lopte, a Ronaldo se na kraju odlučio razmijeniti dres sa njim.

“Moj cilj je bio da ne odem s Old Trafforda bez dresa Cristiana Ronalda”, rekao je za talkSPORT.

“Vidjeli ste nakon utakmice, otrčao sam ravno do njega, ne znam što je mrmljao, ali nije bio engleski.”

“Mrmljao je na portugalskom i pitao sam ga tri ili četiri puta za dres, a on je na kraju popustio i rekao da će mi je dati unutra.”

“Morao sam čekati u svlačionici i na sreću došao je čovjek zadužen za dresove i uspio mi je to srediti. Taj dres ću zadržati za sebe.”

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!