NaslovnicaVijestiAndy Robertson predvidio tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone!

Andy Robertson predvidio tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone!

Branič Liverpoola Andy Robertson predvidio je pobjednika ovosezonske Lige prvaka. Robertsona i njegovu ekipu je nokautirao Atletico Madrid u osmini finala, ali je naveo kako ne misli da će španjolski tim osvojiti ove sezone.

Andy Robertson predvidio

Liga prvaka se uskoro vraća. Sa ostatkom utakmica u osmini finala, koje bi trebale biti održane od 7. kolovoza, igrač Liverpoola je imao svoje mišljenje o tome tko će preuzeti njihovu krunu kao najbolji tim u Europi.

Andy Robertson, Liverpoolov bek vjeruje da su mnogi timovi još uvijek favoriti, ali odabrao je jedan određeni tim koji će na kraju osvojiti natjecanje.

Robertsonov Liverpool je eliminiran u osmini finala protiv Atletico Madrid nakon što su izgubili 4-2 u ukupnom rezultatu sa nezaboravna četiri gola u produžetku. Alvaro Morata je osigurao četvrtfinale svom Atletico Madrid postigavši gol u sudijskoj nadoknadi u produžecima.

Robertson je rekao: “Iza zatvorenih vrata i na neutralnim terenima. Mislim da će to otvoriti igru. Prije suspenzije nogometa, Bayern je izgleda odlično protiv Chelseaja. Real Madrid je još uvijek tu, ali moraju pregaziti Manchester Cityja, što nikada nije lako. Mislim da Manchester City i Juventus definitivno imaju priliku.”

“Iza zatvorenih vrata na neutralnom stadionu, iskreno mislim da bi bilo koji od ovih timova mogao pobijediti. Igrali smo protiv Atletica i oni se brane svojim životima. Ako dobiju vodstvo, mislim da će ga i zadržati. Kad bi mogao staviti neku ekipu na podijum, to bi definitivno bio Bayern Munchen.”

Bayern je još uvijek u igri protiv Chelseaja u osmini finala, iako ulazi sa rezultatom od 3-0 iz prve utakmice. Sada je koeficijent na njihovu pobjedu na domaćem terenu u bet365 kladionici 1.44.

Glavni favoriti za osvajanje natjecanja su Manchester City i Bayern Munchen, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 4.33 na oba tima. Treći favorit je PSG sa koeficijentom 6.00.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

Ali to nije sve! Pored toga što je najbolja kladionica na svijetu, bet365 nema ni manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je ogroman plus, jer vaša isplata automatski bude mnogo veća nego je to slučaj na nekoj lokalnoj kladionici.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!