NaslovnicaVijestiAngel Di Maria otkrio gdje namjerava završiti karijeru

Angel Di Maria otkrio gdje namjerava završiti karijeru

Krilni napadač PSG-a i reprezentacije Argentine Angel Di Maria, obznanio je planove o svojoj budućnosti, odnosno gdje namjerava da završi nogometnu karijeru.

Nogometaš Paris Saint-Germaina Angel Di Maria kaže da će po završetku ugovora u tom klubu najverovatnije da se vrati u Argentinu i tamo završi karijeru.

Suradnja iskusnog, 31-godišnjeg veziste i “Svetaca” ističe na ljeto 2021. i Di Maria bi već tad mogao nazad u domovinu.

“Za sada nije bilo nikakvih razgovora oko produžetka ugovora. Imam važeći ugovor na još godinu i po dana, tako da sam miran po tom pitanju. Kao što sam nekoliko puta rekao do sada, želja mi je da mi PSG bude posljednji klub u Evropi, a da se onda vratim u Argentinu da igram”, rekao je krilni igrač.

Argentinski nogometaš karijeru je započeo u Rosario Centralu za koji je igrao od 2005. do 2007. Uslijedio je transfer u Benficu, potom u madridski Real, a pre PSG-a bio je član Manchester Uniteda.

Za pariski klub je od 2015. do danas odigrao 208 utakmica i upisao 79 golova i 83 asistencije.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!