NaslovnicaVijestiAnketa: Tko je bolji? Steven Gerrard ili Luka Modrić?

Anketa: Tko je bolji? Steven Gerrard ili Luka Modrić?

Navijači su započeli novu raspravu koja će zasigurno trajati godinama – tko je bolji veznjak Steven Gerrard ili Luka Modrić?

Anketa

Legenda Liverpoola Gerrard je vodio svoj klub kroz teško razdoblje i nekoliko puta im je sam donosio pobjede u velikim utakmicama.

Jedan trofej do kojeg nikada nije došao bio je naslov u Premier ligi i koji se često koristi za diskreditiranje njegovih postignuća.

Gerrard je napustio Liverpoola 2015. godine u dobi od 35 godina i prešao u MLS-ov LA Galaxy.

U međuvremenu je Modrić osvojio mnogo toga kao ključni dio veznog reda Real Madrida, osim Zlatne lopte 2018. godine, jedini je čovjek koji je prekinuo niz Ronalda i Messija.

Hrvat je također pomogao svojoj zemlji da dođe u finale Svjetskog prvenstva 2018. godine, prije nego što je na kraju poražen od Francuske.

Također je trenutno 35-godišnjak redoviti starter za Real Madrid – iste dobi kao Gerrard kada je napustio Anfield.

Što mislite, tko je bolji igrač, Steven Gerrard ili Luka Modrić? Glasajte ispod.

Loading…

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!