NaslovnicaVijestiANTE REBIĆ DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Vraća se u Italiju, gdje potpisuje ugovor...

ANTE REBIĆ DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Vraća se u Italiju, gdje potpisuje ugovor koji će mu donijeti 4 milijuna eura godišnje!

Inter je dogovorio osobne uvjete sa Ante Rebićem, dok pokušavaju završiti i transfer Matteo Politana u Fiorentinu, prenosi Tuttosport.

ANTE REBIĆ DOGOVORIO

Beppe Marotta i Piero Ausilio su ovog ljeta napravili nekoliko pristupa za napadača Eintracht Frankfurta, označen kao moguća alternativa ako ne mognu potpisati Romelu Lukakua, ali i nakon njegovog potpisa, oni ga i dalje žele.

Rebić bi sa Nerazzurrima zarađivao četiri milijuna eura godišnje, ali Interu prvo treba da Eintracht Frankfrurt smanji njihovu traženu cijenu od 40 milijuna eura.

Novac za potpisivanje Hrvata bi mogao doći od Politanovog prelaska u Fiorentinu, koja je spremna platiti 30 milijuna eura.

Hajduk Split – Dinamo Zagreb: Najava vječitog derbija u 1. HNL!

Politano bi trebao biti četvrti napadač Antonio Contea ove sezone, iza Lukakua, Lautara Martineza i Alexis Sancheza.

Inter je od lipnja napravio njegov transfer trajnim za 20 milijuna eura i otvoreni su za prodaju ako Fiorentina malo poveća svoju ponudu.

Vlasnik Viole Rocco Commisso mora pristati uložiti malo više u Politana, ako želi da se taj transfer dogodi.

Politano je odigrao posljednjih 13 minuta u Interovoj pobjedi nad Lecceom na San Siru u ponedjeljak, zamijenivši Lautara Martineza.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!